Agjensi udhëtimesh

 • Albanian Eagle Tours

  Albanian Eagle Tours

  Albanian Eagle Tours eshte agjenci turistike me oferta te personalizuara pushimesh, te krijuara nga staf e partnere ekspert ne fushen e turizmit. Ketu do te gjeni ambient mirekuptues dhe dedikim absolut qe pushimet dhe udhetimet tuaja te jene "pa telashe"

 • Kalemi Travel

  Kalemi Travel

  Agjensi udhetimi me qender ne Tirane prej vitit 2009. Aktiviteti i Kalemi Travel ka fillur ne Gjirokaster ne 1995 me hapjen e Kalemi Hotel.

 • ATHS Travel (Plazh.com)

  ATHS Travel (Plazh.com)

  P euml;r rreth 18 vjet, dhjetra mijëra pushues dhe turistë shqiptarë nga i gjithë vendi kanë zgjedhur ATHS që ëndërrat e tyre për pushime e udhëtime turistike anekënd botës ti…

 • Global Travel

  Global Travel

  Global Travel,vjen me afer jush me faqen e saj te internetit per t’ju ofruar te gjithe te interesuarve mundesine per tu informuar me shume rreth larmise se sherbimeve te udhetimit , cilado qofshin ato individuale apo te organizuara ne grup si dhe mjaft ide e njohje me destinacione te…

 • Savatours

  Savatours

  SAVATOURS ju zhvendos me imagjinate ne boten magjike te rezorteve dhe hoteleve me te mira,qyteteve me bukura,intinerareve me magjepes,krocierave dhe plazheve ekzotike ne te gjithe boten.

 • Jona Travel

  Jona Travel

 • Coral Travel

  Coral Travel

  Coral Travel vjen eskluzivisht ne treg me vizion te qarte se si tju sherbeje klienteve te saj duke ruajtur cilesine e sherbimit . Ne cdo moment ne e trajtojme klientin si mik dhe ofrojme ate qe mendojme qe I pershtatet me se miri.