Sallone makinash

  • Mektrin Motors

    Mektrin Motors

    Shqiperia pas viteve 90 ishte nje treg i ri ne fushen e automjeteve. Vendet e prejardhjes se tyre ishin Italia, Gjermania dhe jane po keto vende te cilat jane aktualisht te pazevendesueshem ne tregun e automjeteve te perdorura. Edmond Shahini, njeriu i cili beri te mundur krijimin dhe hapjen e…