Hotele

  • Diplomat Hotel

    Diplomat Hotel

    22 years old, with numerous achievements, and a customer oriented philosophy, Diplomat Hotels applies the very high standards of the Albanian hospitality. Diplomat Hotels is part of the elite of the hospitality industry in Albania.

  • Hotel Doro City

    Hotel Doro City

    Hotel Doro City ,Tirane,Shqiperi,  prone e familjes Llakmani , eshte nje hotel  luksoz  me 4  yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë.