Dyqane eventesh

  • Ami Event

    Ami Event

    Ë shte kompania e parë e shërbimeve në Shqipëri: Misioni i saj është: Ti ofrojë Kompanive dhe Individëve një shërbim unik në dizenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar…