Dyqane kafshësh

  • Pet Shop Puci

    Pet Shop Puci

    &ldquo Pet Shop Puci” nisi aktivitetin ne tetorin e vitit 2006,ne tregtimin e kafsheve te vogla shtepiake dhe shpendeve,me nje dyqan modest ne rrugen e Durresit prane ish ambasades Jugosllave.