Kinema

  • Kinema Millennium

    Kinema Millennium

    Millennium International sh.a eshte distributori me i madh  filmave me te fundit te Hollivudit ne rrjetin e kinemave Millennium te hapura deri tani ne Shqipëri te cilat jane kinematë Millennium në qytetet e Tiranës, Elbasanit, Shkodres si dhe kinemaja verore ne…